Sant Miquel Restaurant – Restaurant Vallromanes

Vídeos

Les nostres jornades – Menú degustació de les jornades de la fruita

Al vídeo podreu veure el menú de degustació de les jornades de la fruita, unes jornades on el menú de Sant Miquel Restaurant està especialitzat amb plats acompanyats de fruita.

Les nostres jornades – Menú degustació de bacallà

Podeu gaudir en vídeo del menú degustació de bacallà de les nostres jornades gastronòmiques. Hivern, primavera, estiu i tardor tenen les seves pròpies jornades al Sant Miquel Restaurant de Vallromanes. Bon profit!

Les nostres jornades – Les herbes i les espècies

Dos aperitius, dos entrants, dos segons i postres, on les herbes i les espècies tenen un paper fonamental. Les herbes i les espècies, juntament amb els bolets, la fruita i el bacallà formen les nostres jornades gastronòmiques.

Truc o Tapa, l’especial de Castanyada «Halloween»

Aquest any per la castanyada vam voler ser una mica trencadors amb la tradició dels últims anys, oferint un menú de tapes molt diferent que vam denominar el «Truc o Tapa». Una ocurrència que va ser tot un èxit!

Les nostres jornades – Menú degustació dels bolets

Com cada tardor, fem un homenatge als bolets, fruit de la terra, aquests «fongs» que inspiren, amb un menú degustació dedicat als bolets, on ells són els protagonistes. Des de l’entrant als postres, el bolet com a punt de referència.

El Sant Miquel a la Festa de la Verema d’Alella

El Sant Miquel Restaurant i la seva participació a la Festa de la Verema d’Alella. Un punt de trobada gastronòmic de referència, on cada any, intentem fer-nos un lloc perquè tots els assistents puguin degustar els nostres plats.

El nou rètol del Sant Miquel Restaurant

L’Agència Marc Barranco ® ens va retolar el restaurant amb la nostra nova imatge corporativa. És per això, que a mode de petit tràiler, cremem i fem esclatar l’antic rètol per a donar pas a la nostra nova imatge. Redescobreix l’essència!

Nous cursos de cuina Sant Miquel

Una nova edició dels cursos de cuina del Sant Miquel Restaurant. En aquesta ocasió en la seva edició d’hivern. En Joan i la Margarita us ensenyaran les tècniques de cuina més avançades i originals.